Storformatprint / Skiltning

På vores UV-inkjet printer kan vi tilbyde skilte i alle formater og former. Maskinen kan printe på stort set alle flade emner der måler op til 65 mm. i tykkelse og max. 160 cm i bredden. Vi kan printe på næsten alt, bl.a. aluplader, acryl, og opskummet PVC.

Mulighederne er mange, lige fra udendørs byggepladsskilte til indendørs reklameskilte. Emnerne kan vi efterfølgende konturskære på vores digitalstyrede skærebord, som kan skære og fræse i alle materialer. Et eksempel kunne være gigant vinflasker til en udstilling eller en sjov figur i fuld størrelse til butiksindretning.

Storformat print

Med vores HP Latex printer kan vi fremstille alle former for storformat print: bannere, presenning, posters, valgplakater, m.m. til indendørs og udendørs brug. Vi printer på stof, net (mesh), vandfaste materialer, rivefast PP og meget mere. Anvendelsesmulighederne er mange, f.eks. messebannere med øjeophæng og gavlreklamer. Vi kan også sørge for opklæbning på plader og laminering.

Messeudstyr/ andre produkter

Skal du på messe, kan vi være behjælpelige med alt til din messestand – vi er leveringsdygtige i pop-up messediske, bannere, roll-ups, beach flag, floor print, m.m.

Folieprint / klistermærker

Folie og klistermærker i alle former og formater printes på vores HP Latex printer (op til 160 cm i bredden) og konturskæres efterfølgende på vores skæreplotter. Emnerne kan efterfølgende lamineres til udendørs brug for ekstra holdbarhed. Wallpaper og bilfolie, dekoration af butiksruder og solafskærmning med vinduesfolie, mulighederne er utallige.