Lars Palle, Grafiker / Konsulent

lp@peoffset.dk

31 50 23 92

Jeg er “den nye dreng i klassen” - det vil sige, helt ny er jeg nu ikke, idet jeg har 40 års erfaring i branchen - og da jeg tilbage i 1980 startede min karriere indenfor den grafiske branche, var det netop hos PE, hvor jeg efterfølgende var ansat i 8 år.
Jeg er uddannet grafiker og har altid arbejdet med det grafiske. Du møder mig, når du søger råd og vejledning i en trykkeproces, men også når der skal laves opsætning/layout, eller der skal regnes på et godt tryksagstilbud. Jeg glæder mig over at gøre en forskel, når det gælder tryksager og andre grafiske produkter. Du er altid velkommen til at besøge os her på adressen - og vil du hellere at det foregår hos dig, så kigger jeg eller en af mine dygtige kollegaer gerne forbi.

Jeg bor i Varde sammen med min bedre halvdel, og i fritiden cykler eller løber jeg gerne en tur i skoven for at koble af.

Haven er også et godt sted at “rense” hjernen. Min helt store passion er bilorienteringsløb - og gerne med klassiske biler.

Det har jeg deltaget i siden 1978, så der er næsten ikke den vej i Danmark, hvor jeg ikke har været. Så det med at læse et kort og finde vej er “a piece of cake”… - Fem gange har jeg vundet DM...