Bogbinderi

De rigtige folder

Der er mange forskellige måder at false en folder på, og nogle gange kan det være svært at se for sig, hvad slutresultatet bliver, når man f.eks., snakker rullefals versus krydsfals. På illustrationen her kan du se de forskellige muligheder. Vi er klar, når du skal have lagt papiret i de rigtige folder. Også med ideer til, hvordan din folder kan komme til at se lidt anderledes ud end de fleste.

Vi har masser af form(e)

Vi har et par tusinde stanseforme på lager, du kan låne uden beregning. Selvfølgelig kan vi også skaffe helt nye forme hjem på bestilling. Mulighederne rækker langt videre end til udstansning af faneblade, huller og omslag, vi laver også mødemapper, hjerter, fold-selv-æsker, golfkasketter i karton. You name it.

Vi udskifter løbende maskinparken, så vi altid har de mest moderne maskiner at producere på. Men i et hjørne af bogbinderihallen er det som at træde ind i et lille museum. Her står nemlig 4 stk. 50 år gamle Heidelberg maskiner, som vi værner og pusler om, for de kan nemlig noget som de nye maskiner ikke kan. Vi bruger dem til specialopgaver med udstansninger og prægninger af enhver art.

Spørg os til råds, hvis du gerne vil give din tryksag en speciel effekt. Vi ved hvad der kan lade sig gøre, og mulighederne er mange.